top of page

Bliv sponsor og vær aktiv med i arbejdet for børns ret til et trygt liv.

Handelsbetingelser:

Dit sponsorat til StopVoldModBørn går til at styrke vores arbejde med at fremme respekten for grundlæggende rettigheder og retssikkerhed for voldsramte børn.

 

Den finansielle støtte til os fungerer som en donation, og er derfor uden direkte modydelse i form af en vare, og levering i købssammenhæng. “Købet” kan derfor ikke fortrydes, ligesom der heller ikke er mulighed for tilbagebetaling.

Fortrolighedspolitik:

StopVoldModBørn er en forening, der respekterer vigtigheden af privatliv, og videregiver derfor ikke information om sponsorerer til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Foreningen sælger ikke dit navn, adresse, mailadresse, kreditkort eller personlige data til tredjepart.

 

Undtagelse:

Indgår din sag i en rapport, hvor FN eller en anden organisation skal have mulighed for at tage direkte kontakt til dig, vil dette blive aftalt skriftligt med dig forinden du engagerer din sag i en rapport. Dette gør sig tillige gældende i anden sammenhæng, hvor du skal kunne identificeres med henblik på at opnå bistand i forbindelse med krænkelse af rettigheder.

Din sag kan indgå i anonymiseret for på vores hjemmeside i forbindelse med vores oplysningsarbejde.

bottom of page